Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Смерть молодих людей під час пожежі у Львові: у ДСНС розповіли нові деталі

фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
1/2
Сьогодні 5:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Кульпарківська, 64а в одній із квартир на третьому поверсі шістнадцятиповерхового житлового будинку.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події відправили рятувальників 2-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та оперативно координаційний центр ГУ ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на сходовій клітині було легке задимлення. З-під дверей квартири вибивався дим. Рятувальники, за допомогою бензоріза та ручного інструмента «лома Ге́ллігана» відчинили двері квартири.

Біля вхідних дверей в коридорі виявили 2 осіб: жінку 1993 року народження та чоловіка 1994 року народження. Рятувальники винесли потерпілих, які були без свідомості, на свіже повітря та разом із працівниками поліції допомагали медикам реанімувати потерпілих. Однак врятувати людей не вдалось.

У квартирі відкритого горіння не було, відбувалось тління дивану, що і спричинило сильне задимлення. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м та пошкодив речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 9 рятувальників особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ