Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снєгирьов: «Мер» Луганська Пілавов краде у дітей гуманітарну тушонку

За повідомленнями аналітичного відділу ГІ «Права Справа», «перші особи» самопроголошеної «лнр» активно розкрадають і розпродають російську гуманітарну допомогу. Про це повідомив Дмитро Снєгирьов.

"За інформацією з Луганська, у крадіжці гуманітарної допомоги звинувачують найближче оточення «мера» окупованого Луганська Маноліса Пілавова. За часів України Пілавов був першим заступником мера Луганська Сергія Кравченка.

В окупованому Луганську функціонує ДКП «Поколение», яке підпорядковується безпосередньо «меру» Пілавову. На територію цього комунального підприємства завозиться російська гуманітарна допомога і звідти розподіляється по закладах соціальної сфери.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», на адресу луганського дошкільного учбового закладу №2, згідно з видатковою накладною від 27.08.2015, було відвантажено 216 банок тушонки яловичої, але за фактом дошкільний заклад не отримав жодної банки.

По документах дитсадку №15 відвантажили 504 банки тушонки, але заявку на її отримання дитсадок не оформлював і, відповідно, тушонку по факту діти не отримали.

Ясла-садок №14, при потребі в 460 банок тушонки, отримав лише 144 банки.

Дитсадок №53, при потребі 187 банок тушонки, не отримав жодної банки.

Тушонка, яка за цільовим адресним призначенням мала надійти до кінцевого споживача-дитячих дошкільних закладів, по факту була реалізована на ринках Луганська нечистими на руку ділками з найближчого оточення «мера» Пілавова.

Хочу відзначити безумовний прогрес «мера» Пілавова. Якщо раніше він крав гроші з бюджету міста, то тепер краде у малюків", - повідомив Дмитро Снєгирьов.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ