Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні до Львова завітали литовські парламентарі

Сьогодні до Львова завітала делегація литовських парламентарів. Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко подякував литовським колегам за публічну підтримку України і допомогу у розбудові екосистеми реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Про це повідомили 26 липня у пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

«Зараз Львів має особливу місію, яка втілюється у будівництві найбільшого в Україні Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Нам дуже приємно і ми вдячні за те, що ви, ваша столиця Вільнюс допомагає цю місію реалізовувати», - наголосив Андрій Москаленко.

Відтак він презентував литовській делегації візію розбудови центру НЕЗЛАМНІ, зокрема, що вже вдалося реалізувати, та над чим зараз активно працюють.

«Львів чудове місто, місто з великим потенціалом. Ми вражені вашим баченням, яким має бути сучасний реабілітаційний центр – це і лікування, реабілітація, виготовлення протезів, психологічна допомога. Тому нам приємно, що маємо змогу бути частиною цього великого проєкту», - наголосив Аврелій Верига, член Сеймасу Литви, який у 2016-2020 роках обіймав посаду міністра охорони здоров’я цієї країни.

Нагадаємо, один із семи поверхів реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), присвячений литовському місту Вільнюс, яке з нагоди свого 700-річчя пожертвувало для розвитку екосистеми реабілітації 700 тисяч євро.

Довідка

Національний центр реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) на базі Першого медоб’єднання Львова – це унікальне місце, де кожен, хто постраждав від війни, отримує шанс бути врятованим та отримати якісну реабілітацію. З кожним таким українцем там працює мультидисциплінарна команда: хірург, травматолог, протезист, психотерапевт, фахівець із реабілітації. Пацієнт не шукає допомоги за кордоном чи в кількох різних закладах, він отримує її в одному центрі.

Аби українці якомога швидше могли відновитися після бойових травм, у центрі НЕЗЛАМНІ запустили програму протезування. Окрім звичайних протезів, спеціалісти Центру розпочали встановлювати пацієнтам біонічні. 

Сайт проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ