Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні «Галичанка» зіграє перший матч останнього туру Балтійської ліги

Сьогодні, 31 березня, у Гомелі (Білорусь) стартує останній і водночас вирішальний тур престижного міжнародного турніру з гандболу серед жіночих команд Балтійської ліги.

Вирішальні матчі турніру, за підсумками яких будуть визначені новий чемпіон та призери, відбудуться у Гомелі у період з 31 березня по 2 квітня. У Гомелі усі матчі турніру відбудуться за форматом 2 тайми по 30 хвилин кожен.  Нагадаємо, усі попередні матчі турніру за домовленістю усіх сторін відбувалися за форматом 2 тайми по 20 хвилин кожен.

За підсумками турніру (5 з’їзних турів) «Галичанка» та ГК «Гомель» набрали по 40 очок, однак за додатковими показниками гандболістки з Білорусі вибороли перше місце. Третіми фінішувала команда з Мінська БНТУ «Бєлаз».

І «Галичанка», і «Гомель» уже потрапили у півфінали турніру, однак за регламентом змагань повинні провести між собою ще один матч перед плей-офф. Якщо у цьому двобої переможе «Галичанка», то у півфіналі турніру зустрінеться з переможцем пари «Гарлява» - «Жальгіріс», якщо «Галичанка» програє, у півфіналі турніру зіграє з переможцем пари «БНТУ-Бєлаз» - «Горонічанка». Усі матчі стадії плей-офф Балтійської ліги триватимуть до однієї перемоги.

Розклад матчів останнього туру:

31 березня

15:00 - «Жальгіріс» - «Гарлява»

17:00 - «БНТУ-БєлАЗ» - «Городнічанка»

19:00 – «Гомель» - «Галичанка» (1-2 місце)

1 квітня

14:00 Матч за 5-6 місце

16:00 Півфінал 1

18:00 Півфінал 2

2 квітня

10:00 Матч за 5-6 місце

12:00 Матч за 3-4 місце

14:00 Матч за 1-2 місце

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ