Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні львів'яни мають змогу не допустити подорожчання проїзду в електротранспорті

Львів’ян запрошують на громадські обговорення щодо подорожчання проїзду в трамваях та тролейбусах. Про це повідомляє прес-служба фракції УКРОП у ЛМР.

"Тарифи, які пропонує міська рада не зустрічаються з щоденними реаліями українців. Так, внаслідок підвищення вартості проїзду чиновники просто хочуть перекласти на плечі простих пасажирів компенсування перевезення пільговиків. Чиновники навіть не беруть до уваги тарифи за проїзд у містах зі схожою кількістю населення, а саме Кривий ріг та Запоріжжя, де проїзд в електротранспорті обійдеться у 4 грн. Очевидно, що у містах мільйонниках вартість становите більше: у Києві – 8 грн, у Харкові – 6 грн, а от в Одесі – 5 грн. Крім цього, в жодному з міст не передбачені різні тарифи в залежності від способу оплати", – зазначає голова фракції Ігор Телішевський.

Якщо виконавчий комітет погодить ріст тарифів, за квиток у водія доведеться платити 7 грн, а за квиток, куплений за допомогою смартфону – 6 грн.

Слухання проведуть о 18:30 в актовій залі Личаківської районної адміністрації (вул. Костя Левицького, 67). Реєстрація розпочнеться о 17:30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ