Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на підприємствах Львівщини звучатимуть сирени

Сьогодні, 12 жовтня, у порядку підготовки до комплексної перевірки системи оповіщення населення проводиться перевірка справності електросирен на підприємствах м. Львова та області шляхом їх короткочасного включення тривалістю 10-20 секунд. Просимо мешканців області із зрозумінням поставитись до цього та зберігати спокій. Про це інформують у прес-службі Львівської ОДА.

Нагадуємо, що 17 жовтня 2018 року в період з 14:50 год. до 14:55 год. буде проводитися навчальне оповіщення населення області з включенням електросирен.

Електросирени будуть передавати сигнал “УВАГА ВСІМ!” – уривчасте звучання тривалістю до 3-5 хвилин.

Для визначення рівня озвучення сигналами електросирен території міст обласного значення: Львова, Борислава, Дрогобича, Стрия, Самбора, Трускавця, Червонограда та Нового Роздолу буде проводитись електронне опитування: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти за посиланням та відповісти на декілька нескладних запитань.

Звертаємо увагу, що опитування буде проводитись у період з з 14:50 17 жовтня до 10.00 22 жовтня 2018 року, після завершення опитування відповіді прийматись не будуть. Запрошуємо мешканців області долучитись до перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ