Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на вул. Шевченка запрацює громадський транспорт

Сьогодні, 1 червня, міський автобусний маршрут № 61 знову курсуватиме по вул. Шевченка. Також їздитиме міський автобусний маршрут № 17 і трамвайний маршрут № 7.
Фото - ЛМР

Сьогодні вул. Шевченка відкрили для руху транспорту, інформує ЛМР. Реконструкцію цієї вулиці розпочали ремонтувати у 2020 році. За три роки тут облаштували нове квазікільце, велодоріжку з обох сторін та капітально відремонтували відрізок, протяжністю 1,4 км: від вул. Залізничної до вул. Хорватської.

Також замінили всі підземні комунікації, посадили нові дерева, облаштували зупинки громадського транспорту та нові трамвайні платформи, оновили тротуари та встановили питний фонтанчик.

«У зв‘язку із відкриттям проїзду по вул. Шевченка маршрут № 61 «с. Підрясне - с. Підбірці» курсуватиме так: «с. Підрясне - вул. Шевченка (Рясне 1) - вул. Шевченка (Янівський цвинтар через квазікільце) - вул. Городоцька (церква св.Анни) – і далі за маршрутом», - зазначили у ЛК АТП-1.

Перші рейси: з с. Підбірці – о 6:10, а з с. Підрясне – о 6:40.

Останні рейси: з с. Підбірці – о 20:30, а з с. Підрясне – о 21:00.

Також від завтра по вул. Шевченка курсуватиме міський автобусний маршрут № 17.

Відновить рух і трамвайний маршрут № 7. Попередньо планують, що на маршруті працюватиме 10 трамваїв, з інтервалом руху 8-10 хв. Початок руху – о 6:30. Останні рейси з обох кінцевих зупинок – о 22:00. Упродовж тижня на маршруті вивчатимуть пасажиропотік. Відтак, графіки корегуватимуть. За потреби, можуть збільшити кількість транспорту та продовжити час руху.

Натомість автобуси № 6А курсуватимуть без змін, за маршрутом: Рясне 2 - Левандівка - Привокзальний ринок - пл. Галицька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ