Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні підприємці універмагу „Львів” вже вдруге пікетували його керівництво

Сьогодні, 17 березня, близько 100 підприємців з універмагу „Львів” вже вдруге пікетували керівництво універмагу „Львів”, яке вимагає звільнити торгові площі в залах N8 та N11, незважаючи на укладені до кінця 2006 року договори суборенди.
 Пікетувальники стверджують, що ТОВ „Форент”, яке орендує універмаг у ТОВ „Інвест-770”, проігнорував попередню акцію протесту і взагалі не йде на контакт з підприємцями.
 „З нами ніхто не спілкується, нас лише ставлять до відома і ми навіть не знаємо,  хто справжній власник універмагу”, — розповіда „Гал-info” координатор акції протесту, підприємець Марія Кулешко. За словами пікетувальників, вони планують проводити акцію щотижня, а після 1 квітня, якщо проблема не буде розв’язана, – щодня. Пікетувальники також готові звертатися до суду, проте наразі ще сподіваються на мирні переговори. Вони також ухвалили звернення до Президента України та політичних партій та виконавчої влади Львова, вимагаючи захистити їх конституційне право на працю, запобігти протиправним діям адміністрації ТОВ „Форент” не допустити перепрофілювання універсального магазину на вузькопрофільний торговельний центр.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ