Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні працівники ЛАЗу передали список вимог власнику підприємства

Сьогодні працівники ЛАЗу висловили свої вимоги власнику ЛАЗу Ігорю Чуркіну, головною з яких є виплата заборгованості заробітньої плати до першого лютого. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив інженер заводу Володимир Будзан.
„Під час зустрічі Чуркін пояснив лазівцям, що на завод зміг приїхати тільки зараз, бо тільки три дні тому в Україні закрили кримінальну справу проти нього, - каже Будзан. – Він пообіцяв з сьогоднішнього дня здійснювати поступову виплату заборгованості по заробітній платі, а щоб розібратися з реальним станом справ на заводі попросив, щоб трудовий колектив склав список вимог”.
У списку вимог лазівці вимагають: по-перше, виплати заборгованості по зарплатні до першого лютого; по-друге, щоб керівництво представило працівникам бізнес-план на 2009 рік; виплата компенсацій за затримку зарплати, а також висловили думку щодо зміни керівництва та прес-служби.
„Якщо дані вимоги, а головне погашення заборгованості по зарплаті – 5 млн. грн., не буде здійснено у вказані терміни, то лазівці продовжуватимуть пікети, - сказав Будзан. – А на даний момент вони готові працювати за списками, якщо особам, які працюють, платитимуть відповідно до виробітку, а тим, хто не працює – 2/3 від зарплатні за простій”.
Як зазначила „Гал-info” керівник прес-служби ТзОВ „Львівські автобусні заводи” Олена Муляк, робота на заводі ведеться ще з вчорашнього дня, на сьогоднішній день працює близько 350 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ