Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні стартує набір у Патрульну поліцію Львова

Сьогодні, 11 липня, стартує набір в Управління патрульної поліції Львова. Усього відкрито 384 вакансії інспектора патрульної поліції. Орієнтовно вже у грудні на вулицях Львова кількість тих, хто охороняє громадський порядок, збільшиться. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Роман Пилипенко, інформує кореспондент Гал-інфо.
Гал-інфо

Заяви на участь у конкурсі приймаються на офіційному сайті патрульної поліції за посиланням.

Як пояснив Роман Пилипенко, конкурс складається із декількох етапів: подання заяви та необхідних документів, тестування, яке складається із трьох видів тестів (тест на логічне мислення, тест загальних навичків та тест із загального законодавства), медичне обстеження, перевірка фізичної підготовки та співбесіда з поліцейською комісією.

За словами начальника Управління патрульної поліції, такий набір спричинений тим, що станом на сьогодні кількість патрульних у Львові та області є дуже малою.

"Особового складу недостатньо, щоб цілковито забезпечувати громадський порядок у місті. Зараз зміна в патрульного становить 12 годин, а за зміну патрульний обслуговує від 8-12 викликів.

Такий набір дасть можливість збільшити кількість піших патрулів, яких зараз дуже бракує, а також стежити за порядком на дорогах міжнародного та державного значень", - зазначив Роман Пилипенко.

Набір в Управління патрульної поліції Львова триватиме місяць, відповідно, до 11 серпня. Навчання та підготовка триватимуть близько 4 місяців. Орієнтовно у грудні 384 нових патрульних приймуть присягу та розпочнуть свою роботу.

"Майбутні патрульні зароблятимуть мінімум 8 000 гривень, їх очікує  професійне навчання за міжнародними стандартами, а також кар’єрний ріст.

Окрім того, відпустку оплачуватимуть у повному обсязі, яка триватиме від 30 днів. Безкоштовне обслуговування поліцейського та членів його сім'ї у закладах охорони здоров'я системи МВС, компенсація 75% вартості курортного лікування чи відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім'ї. Гарантовано фінансову допомогу у випадку отримання травм під час несення служби, а також можливість отримати профільну освіту у ВНЗ системи МВС", - додав Роман Пилипенко.

Відзначимо, що за майже три роки роботи Управління патрульної поліції у Львові із лав поліцейських звільнились чи були звільнені 75 патрульних. Станом на сьогодні в Управлінні працює 785 поліцейських.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;

  • вік від 20 до 35 років;

  • повна загальна середня або вища освіта (вища освіта не є обов'язковою)

  •  наявність посвідчення водія категорії В;

  • готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Отримати детальну інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за телефоном (044-390-65-00).

Тетяна Яценко, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ