Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові пікетували приміщення "Львівгазу"

фото - Громадська рада при Львівській ОДА
фото - Громадська рада при Львівській ОДА
фото - Громадська рада при Львівській ОДА
фото - Громадська рада при Львівській ОДА
фото - Громадська рада при Львівській ОДА
фото - Громадська рада при Львівській ОДА
1/3
Сьогодні, 14 грудня, під стінами «Львівгазу» відбулася акція протесту. Громадська рада при Львівській ОДА спільно з Національним Koрпусом Львівщини, «Правим Сектором» та небайдужими мешканцями вимагали передати підприємство у державну власність.

Про це інформує Громадська рада при Львівській ОДА.

Під час акції учасники спалювали несправжні грошові купюри в бочках. Окрім цього, прикріпили до вікна приміщення "Львівгазу" спідню білизну, як символ обкрадання людей: "забирають у споживачів останнє".

«Дякую представникам Національного корпусу, Правого сектора та комісіям Громадської ради з питань правоохоронної діяльності та ЖКГ за те, що ми системно з початку 2021 року опрацьовуємо та стараємося домогти людям котрі заткнулися із незаконною діяльності АТ Львівгаз. Таких звернень ми маємо 300 і точно розуміємо, що їх може бути більше, якщо стояти ось тут і цілеспрямовано збирати такі скарги.

Нагадаю, що в березні цього року працівників СБУ проводили обшуки та затримували хабарників з Львівгазу, які брали від 170 тис. до 200 тис. грн за незаконні схеми. У квітні Антимонопольний комітет оштрафував на 75 млн. Львівгаз за маніпуляцію з цінами, протиправними платіжками та незаконними відключення людей від газу!

Сьогодні, ми точно розуміємо, що цьому потрібно поставити крапку, тому після акції ми одразу ідемо до СБУ реєструвати повідомлення про злочин за ст. 222-2 ч. 1 КК України та долучаємо усі 300 скарг, що маємо від людей.

Широке коло громадськості за участі журналістів та під головування профільного заступника голови ОДА готові зустрічатися із представниками АТ Львівгазу для оперативного вирішення усіх скарг та недопущення протиправної діяльності Львівгазу в цілому.

Націоналізація - це успішних шлях!», - заявив під час акції голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш.

До слова, прецеденти початку процесу націоналізації облгазів в Україні вже є, таке рішення прийняло РНБО. Тому ми вимагатимемо таких же дій щодо «Львівгазу»!

"По факту, АТ «Львівгаз» через махінації та здирництво дестабілізує ситуацію в тилу України. Своїми діями вони розгойдують суспільне напруження на фоні концентрації російських військ на кордонні нашої держави. Це вже третя подібна акція. Допоки «Львівгаз» не припинить свої шахрайські дії та махінації акції будуть продовжуватися. Окрім цього передамо Львівській міськраді звернення щодо націоналізації "Львівгазу", аби вони відправили його у відповідні інстанції. Також готуємо відповідну петицію", - розповів представник Західного Терену Національного Корпусу Ярослав Породко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ