Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дивний пікет: на пл.Ринок зібралась масовка протестувальників

Сьогодні, на пл.Ринок був запланований пікет з вимогами до міського голови Львова.

Загалом на пікет зібралось до 20 осіб. Частина з яких перебувала в доволі сумнівному стані і не змогли дочекатись до завершення заходу.

Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
1/3

Також були присутні працівники правоохоронних органів та журналісти, яких виявилось чи не більше чим пікетувальників.

Перед журналістами, зокрема виступив один з депутатів Львівської міської ради, який зазначив, що він, ще в березні 2023 року запропонував Львівській міській раді спрямувати бюджетні кошти на ЗСУ.

"Пропозиція розподілу виглядала наступним чином: нема потреби кожному з нас доводити хто і наскільки сильно любить Україну, давайте ми погасимо борги в загальній кількості орієнтовно 500 млн грн, а решта грошей - приблизно 2 млрд грн перерахуємо на потреби Збройних Сил України", - повідомив депутат  ЛМР Олексій Різник.

Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
Фото: Гал-нфо
1/4

Він зазначив, що тоді його пропозиція не знайшла підтримки. Однак завтра, 28 вересня, буде відбуватись чергове засідання Львівської міської ради, на якому буде здійснюватися повторний розподіл залишків грошей.

"На сьогоднішній момент на депозитах Львівської міської ради перебувають грошові кошти в загальній кількості 680 млн грн у формі облігації", - додав Різник.

Відповідно він, разом з депутатом Юрієм Ломагою підготували ухвалу відповідно до якої пропонують ці 680 млн, а також відсотки з них - орієнтовно ще 70 млн, перенаправити на програму підтримки національного супротиву.

"Ні бруківці! Гроші на армію"", - підтримали пікетувальники.

Зазначимо, напередодні перед Львівською обласною державною адміністрацією відбувся пікет, який ініціював місцевий активіст Святослав Літинський, який викликав значно більший інтерес серед львів'ян.

"Бруківка арту не скоригує" - у Львові пройшов пікет проти некритичних витрат

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ