Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні відбудеться судове засідання у справі Власенка

Сьогодні, 10 січня, о 11:00 в Печерському районному суді Києва відбудеться підготовче засідання у справі Сергія Власенка про побиття його колишньої дружини Наталії Окунської.

Печерський районний суд Києва переніс підготовче засідання у справі Сергія Власенка про побиття його колишньої дружини Наталії Окунської на 11:00 10 січня у зв'язку з допуском його адвоката Ганни Боряк. Таке рішення оголосила колегія суддів під головуванням судді Карабаня.

Як повідомляв Укрінформ, до суду подала колишня дружина екс-нардепа Наталія Окунська. Вона стверджує, що Власенко бив її в період перебування в шлюбі. Окунська говорить, що і раніше хотіла порушення кримінальної справи, але це було неможливо, коли Тимошенко була при владі. У листопаді 2013 року Печерський райсуд Києва обрав відносно Власенка запобіжний захід у вигляді застави в сумі майже 23 тисячі гривень. Згідно з рішенням суду, Власенко не може залишати межі Києва без дозволу слідчого, проте йому можна виїжджати в Харків, де знаходиться Юлія Тимошенко, для виконання повноважень захисника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ