Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відзначають 25-ліття створення Львівської міської дитячої клінічної лікарні

Сьогодні, 1 червня, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 25-ліття створення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

"Хочу сьогодні привітати і подякувати від імені голови Львівської обласної ради і депутатського корпусу керівництву і колективу лікарні. Ваша праця – це турбота про наших діток, ваша увага, допомога і високий професіоналізм», - зазначив під час виступу Володимир Гірняк.

Відтак з нагоди річниці створення лікарні Володимир Гірняк відзначив кращих лікарів медзакладу Грамотами Львівської обласної ради.

Львівська міська дитяча клінічна лікарня – медичний заклад міської комунальної власності, який надає спеціалізовану та висококваліфіковану допомогу дитячому населенню міста і області від народження до 18 років.

В складі лікарні стаціонар на 420 ліжок (15 клінічних і 7 параклінічних відділень) та консультативна поліклініка, де надаються консультації з 21 спеціальності.

З січня 2007р. відкрито неонатологічний корпус, в якому розгорнуто єдине в області відділення патології новонароджених, а також відділення реанімації новонароджених на 12 ліжок з виїзною неонатологічною бригадою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ