Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогоднішній бюджет не є збалансованим – Юрій Батюк

Сьогоднішній бюджет Львова не є збалансованим. В цьому переконаний депутат Львівської міської ради, член фракції Народний Рух України Юрій Батюк.
«На жаль, бюджет Львова на 2007 рік не є збалансованим. Депутатський корпус намагався внести корективи, однак ми не можемо впливати на дохідну частину бюджету, а тільки намагаємося раціонально скоординувати кошти на соціальні галузі, які найбільше цього потребують», -- зазначив в коментарі «Гал-info» Юрій Батюк.
За словами депутата міськради, було виділено занадто мало часу на розгляд бюджету Львова. На його думку, «потрібно було раніше розпочати розгляд цього питання, а не майже в останню мить, як це вийшло зараз».
«Однак залишився не затвердженим бюджет розвитку. Нашим наступним кроком буде його доопрацювання. Сподіваємося, що буде корекція державного бюджету, і таким чином, будуть виділені додаткові кошти на розвиток Львова», -- додав Юрій Батюк.
Нагадаємо, що вчора, 5 січня, депутати ЛМР затвердили бюджет Львова на 2007 рік. «За» проголосувало 82 депутати, двоє депутатів не взяли участі у голосуванні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ