Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сокальська гімназія – переможець обласного конкурсу «Олімпійське лелеченя»

У Львові на стадіоні спортивного комплексу «Динамо» (вул. Янева, 10) відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»-«Olympic move UA».

Мета Заходу – пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного дозвілля.

За перемогу і за право представляти Львівщину у Всеукраїнському фіналі змагалися близько 400 (!) школярів - 30 шкільних команд, сформованих з учнів, яким 12-14 років. Усі вони стали переможцями районних (або у містах обласного підпорядкування) етапів змагань.

У програмі змагань була спортивна колова естафета, олімпійська вікторина та командний стрибок у довжину.

У напруженій боротьбі перемогу здобула сокальська гімназія, друге місце – НВК ім. В. Симоненка, а третє – Миколаївська гімназія.

З рук голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського усі переможці та призери турніру отримали Кубки, медалі та цінні подарунки. Що цікаво, участь у відкритті змагань та церемонії нагородження взяли також титуловані олімпійці Львівщини: лучниця Катерина Палеха, гімнастка Віра Передерій, борчиня Юлія Ткач та гірськолижники Дмитро Мицак та Христина Опьола.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ