Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Соломія Братейко не подолала кваліфікацію на чемпіонаті Європи з настільного тенісу

Львів’янка Соломія Братейко не зуміла подолати кваліфікаційний етап на чемпіонаті Європи з настільного тенісу серед дорослих, що триває в іспанському Аліканте.

У кваліфікаційній групі уродженка Жовкви посіла третє місце з чотирьох учасниць і не змогла вийти до основної сітки турніру.  Анастасія Братейко з рахунком 4:3 зуміла перемогти спортсменку з Туреччини Бетул Нур Кахраман, натомість поступилася шведці Крістіні Кнльберг – 2:4 та француженці Стефані Лоєлєтте – 1:4.

У змаганнях міксту разом з Ярославом Жмуденком Соломія Братейко поступилася у першому колі британському дуету Хо Тінь-Тінь/Ліам Пічфорд – 0:3.

У жінок до другого кола турніру зуміли пробитися лише Маргарита Песоцька та Ганна Гапонова, однак остання на цій стадії турніру припинила боротьбу за медалі програвши німкені Сабіні Вінтер – 0:4. Песоцька сьогодні ввечері зіграє проти хорватки Матеї Йегер.

У змаганнях пар чоловіків та жінок українські спортсмени програли у першому колі, натомість в одиночних змаганнях чоловіків до другого кола зумів пробитися лише натуралізований українець Коу Лей. У другому колі турніру він зіграє з фіном Олахом Бенедеком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ