Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Соломія Братейко та Олександр Дідух взяли участь у супертурнірі з настільного тенісу

Львівські майстри настільного тенісу Соломія Братейко (на фото) та Олександр Дідух взяли участь у престижному турнірі ITTF World Tour, який прирівнюється до одного з етапів кубка світу.

Соломія у Будапешті зуміла подолати перший етап турніру, натомість Олександр програв у дебютному поєдинку португальцю Чен Дієго – 3:4. Поразка в одиночному турнірі для кожного спортсменка означала виліт зі змагань.

Соломія Братейко у першому матчі з рахунком 4:3 здолала опір росіянки Ольги Воробйової, натомість у другому матчі з рахунком 2:4 поступилася натуралізованій німкені Шан Ксіаоні – 2:4. Остання зуміла пробитися в основну сітку турніру, де уже зіграє з найсильнішими гравцями світового рейтингу.

До чвертьфіналу змагань у парному розряді зумів пробитися натуралізований українець Коу Лей. Він виступає у парі з натуралізованим хорватом Веі Шіхао.

Усі інші українці припинили боротьбу у перших раундах турніру. Варто відзначити, що до третього кола змагань пробилися українки Тетяна Біленко та Маргарита Песоцька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ