Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціалісти хочуть посварити лідерів демократичних сил –Степан Курпіль

„Соціалісти заздрять рейтингу демократичних лідерів, у тому числі і „Народній самообороні” та Блоку Юлії Тимошенко, тому і лідер фракції у парламенті робить подібні заяви. Я розцінюю такі заяви як ревнощі до Луценка і Юлії Тимошенко”, – так прокоментував „Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
За його словами, зараз, виходячи з опитувань дуже солідних соціологічних фірм, Соціалістична партія України має дуже низький рейтинг.
„Згідно з опитуваннями, навіть при існуючому трьохпроцентному бар’єрі партія соціалістів не потрапляє у Верховну Раду. Тому Іван Бокий і робить подібні заяви. Це намагання на фоні певної консолідації щодо спільної діяльності усіх опозиційних сил вбити клин між лідерами і, якщо вийде – посварити лідерів – і це все, що я можу відповісти соціалісту Івану Бокию”, – сказав Степан Курпіль.
Також народний депутат висловив твердження, що Юлія Тимошенко буде їздити по всіх регіонах, „а не тільки про тих, де буде виступати лідер „Народної самооборони” Юрій Луценко”. „Соціалісти не хочуть консолідації демократичних політичних сил, тому Іван Бокий і зробив таку заяву”, – зазначив Степан Курпіль.
Нагадаємо, сьогодні голова фракції СПУ Іван Бокий зазначив, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко почала поїздки по регіонах, щоб не допустити переходу свого електорату до рухів Юрія Луценка і Миколи Катеринчука.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ