Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соціальне репетиторство у Львові: де старшокласники можуть безплатно підтягнути знання

Українська мова, історія України та математика. Львівські старшокласники можуть безкоштовно займатися з репетиторами із цих предметів. Таку можливість дітям пільгових категорій надають у місцевому «Просторі турботи».

Учні 9-11 класів із пільгових категорій, можуть додатково займатися предметами зі шкільної програми, щоб поліпшити знання. Йдеться про дітей з багатодітних сімей та тих, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб, дітей з прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу, а також тих, чиї батьки військові.

Заняття відбуваються тричі на тиждень у львівському «Просторі турботи».
«У кожній групі – по 10-ро дітей. Навчаються вони за підручниками, які рекомендовані МОН України, а заняття проводять професійні вчителі, педагоги. Дехто з дітей відвідує всі три предмети – українську мову, історію України та математику, а хтось ходить на репетиторство лише з однієї дисципліни»,– розповідає координаторка Простору Турботи Марія Захарко.

«Простір турботи» створений  в рамках проєкту #SOSДіти двома благодійними організаціями: СОС Дитячі Містечка  та  «Українська освітня платформа»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ