Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соціологи визначили ТОП проблем, які турбують львів'ян

Результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 3-12 липня 2020 року серед мешканців Львова, продемонстрували, що респонденти відносно краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в країні.

28% оцінюють стан справ у місті як правильний, 48% – як неправильний. Молодші та більш заможні респонденти частіше дають оптимістичну оцінку на міському рівні.

Роботою міського голови Львова А.Садового задоволені 48%, не задоволені – 33%. Діяльністю міської ради задоволені 29%, не задоволені – 38%, не змогли оцінити – 33%.

На думку 52% львів'ян, покращення роботи медичних закладів – головний пріоритет роботи міської влади.

Якість житлово-комунальних послуг, громадського транспорту, збір та утилізація сміття, боротьба із корупцією вважають першочерговими завданнями для вирішення міською владою близько третини опитаних. Покращення роботи освітніх закладів, створення робочих місць та якість доріг – близько чверті.

Соціологічне опитування групи «Рейтинг»

Аудиторія: мешканці Львівської ОТГ від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%. Терміни проведення: 3-12 липня 2020 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ