Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Співпраця України та Китаю дозволить впровадити нові житлові програми

25 серпня під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торгового представника України Наталії Микольської відбулося пленарне засідання Підкомісії з питань торговельно-економічного співробітництва Комісії між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки. Після завершення засідання підписано підсумковий протокол, передає Урядовий портал.

В рамках  міжнародного співробітництва передбачається, що реалізація інфраструктурних проектів стосовно розвитку іпотечного ринку та будівництва доступного житла в Україні відбуватиметься на основі меморандумів Мінрегіону з Китайською державною корпорацією СITIC і Державної іпотечної установи з компанією ССЕС (Китайська національна корпорація машинної індустрії).

За словами Голови правління Державної іпотечної установи Андрія Камуза, спільні українсько-китайські проекти мають підвищити інвестиційну складову нашої держави, що в свою чергу призведе до зростання темпів розвитку багатьох галузей економіки.

«Втілення у життя проектів, які обговорюються з китайськими партнерами, дозволить суттєво вплинути на розвиток будівельної галузі зокрема, і  економіки України, в цілому», - зазначив Голова правління ДІУ.

Він додав, що співпраця з КНР у сфері житлового будівництва дасть змогу громадянам України скористатися, у тому числі державними програмами доступного житла на умовах фінансового лізингу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ