Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Спортивні школи Львівської області готові до відновлення роботи

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, 10 червня у форматі онлайн відбулась нарада із керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які отримують фінансову підтримку з обласного бюджету.
Фото ілюстративне

"Розуміємо, що тренування в онлайн форматі не можуть замінити повноцінних занять. Однак бачимо, що дитячо-юнацьким спортивним школам вдалось якісно організувати цей процес, тому сподіваємось, що така затяжна пауза не матиме суттєвого впливу на виступи наших спортсменів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях", - зазначив начальник Управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім‘як.

Під час наради обговорили актуальні питання роботи в умовах карантину, а також організаційні моменти завершення навчального року. Усі школи на карантині забезпечили належну дезінфекцію приміщень, наявність антисептичних заходів.

Як зазначають директори, уже готові до повернення спортсменів на офлайн тренування.

Також в.о. начальника відділу фізичної культури і спорту Управління Ольга Козій проінформувала учасників наради щодо змін у роботі Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру. Тепер для проходження поглибленого медичного огляду у закладі спорстменам та особам, що займаються фізичною культурою, необхідно мати скерування від сімейного лікаря.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ