Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Справа Гандзюк: суд долучив близько 16 томів доказів сторони обвинувачення

Дніпровський районний суд міста Києва на сьогоднішньому засіданні стосовно голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та колишнього помічника депутата Олексія Левіна, яких обвинувачують у замовленні та організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, долучив близько 16 томів доказів сторони обвинувачення.
Фото: СБУ

Про це повідомило УНН з посиланням на представницю потерпілих Ольгу Веретільник.

“На сьогоднішньому засіданні було долучено близько 16 томів доказів ( сторони обвинувачення — ред.)”, — повідомила Веретільник.

За її словами, наступне засідання призначене на 2 жовтня о 12:00.

Як повідомлялося, прокуратура просить призначити голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та колишньому помічнику депутата Олексію Левіну покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за даними слідства, “голова Херсонської облради Мангер та екстрадований в Україну з Болгарії Левін організували вчинення за попередньою змовою групою осіб умисного тяжкого тілесного ушкодження у спосіб, що має характер особливого мучення та спричинило смерть потерпілої Катерини Гандзюк (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України)”.

Крім того, у відомстві підтвердили, що суд задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання обвинуваченим запобіжного заходу у виді тримання під вартою до 18 жовтня 2020 року без права внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ