Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Спробую не скурвитися. Зрештою, моя "Львівська Хвиля" мені не дасть", - Володимир Лучишин

Топовий Львівський радіоведучий та виконавчий директор радіо "Львівська хвиля" Влодко Лучишин пояснив своє рішення піти в політику.
Володимир Лучишин

" - Ти не мусиш вступати в партію і я обіцяю, що не буде жодного тиску чи вказівок щодо того, як голосувати. Тільки твої рішення, Влодку.

- Андрію Івановичу, ну ви ж розумієте, що я не буду зручним депутатом?

- І не потрібно бути зручним депутатом. Львову потрібні люди активні, зі знанням проблем міста і з бажанням їх вирішити. Місту потрібні мудрі депутати…

Ну, і оскільки я люблю, коли мене називають мудрим, я погодився кандидувати.

А якщо без жартів, то в цій розмові Андрій Садовий просто взяв мене на "слабо". Говорити, мовляв, просто, а ти візьми і зроби. Ну, говорити, насправді, не так легко, як здається. А зробити, певно, ще важче. Але, я впертий. Тож спробую.

А ще я повівся на людей. За всіх не скажу, але в цьогорічній команді "Самопомочі" точно є люди, з якими я хочу і зможу робити все для того, щоби львів’яни могли не тільки любити своє місто, але й пишатися ним.

Ну, і спробую не скурвитися. Зрештою, моя "Львівська Хвиля" мені не дасть.

А тому, дякую Об'єднання "Самопоміч" - Львів за пропозицію.

І прошу у львів’ян про підтримку "Самопомочі", а в жителів Галицького району про підтримку мене. Я, щоправда, там не Влодко. Я в бюлетені записаний як Володимир Лучишин", - зазначив Володимир.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо21 липня 2019 року,  Влодко Лучишин взяв участь у змаганнях Samsung Bosphorus Cross і переплив Босфор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ