Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

США не бачать кроків Росії для реалізації “Мінська”

Росія не робить кроків для реалізації Мінських домовленостей щодо ситуації на Донбасі.

Про це сказала журналістам під час прес-брифінгу у НАБУ заступник Держсекретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон, повідомляє Укрінформу

"Можу лише сказати, що ми разом з вами у цьому конфлікті, і ми сподіваємось, що цей конфлікт, який забирає так багато життів, приносить так багато страждань, закінчиться. Я також ознайомлена з Мінськими домовленостями і я знаю, що Росія не робить так багато кроків для того, щоб впровадити Мінські домовленості в життя. Але маємо сподівання, що цей конфлікт буде завершено", - заявила вона.

Як повідомляли раніше, заступник держсекретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон прибула до України 18 жовтня.

У Києві Медісон вже виступила із промовою на випускній церемонії в Академії патрульної поліції, яку було засновано за сприяння Сполучених Штатів Америки. Вона також має намір провести офіційні зустрічі з представниками Державної прикордонної служби та громадянського суспільства з метою сприяння реформі юстиції в Україні, яка проводиться за підтримки США. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ