Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

США передали FM-радіопередавачі для збільшення покриття українського мовлення на Сході України

США передали FM-радіопередавачі для збільшення покриття українського мовлення на Сході України, - Урядовий портал.

23 жовтня Сполучені Штати Америки передали до України першу серію поставок трансляційного обладнання з метою поліпшення технічних можливостей України для здійснення трансляції на Сході України. Заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова отримала три FM-радіопередавачі від імені українського Уряду. Передавачі будуть направлені до Донецької телерадіокомпанії для трансляцій українських телеканалів на Сході України.

«Обладнання, яке сьогодні було передано Урядом США, дозволить значно підвищити здатність Донецької телерадіокомпанії досягати більшої аудиторії, і допоможе поліпшити якість своїх радіопрограм», - зазначила заступник Міністра Тетяна Попова.

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт рішуче висловився на підтримку зусиль України щодо зв’язку з українцями, які проживають на Донбасі: «Для відновлення мовлення у зруйнованих регіонах України, що спричинено російськими ставлениками, Сполучені Штати допомагають у забезпеченні доступу жителів Донбасу до об'єктивних, якісних новин та інформації. Важливо, що український Уряд і надалі намагається тримати зв'язок з тими, хто живе у підконтрольних сепаратистстами районах Донецька і Луганська. Ці інструменти й технології матимуть вирішальне значення для зусиль України у боротьбі з інформаційною війною Кремля, що ведеться проти громадян України, які проживають на Сході України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ