Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

США посилюють контроль у візовій політиці

США посилюють контроль у візовій політиці, - Укрінформ.

Президент США Барак Обама у четвер звернувся до нації, запевнивши американців, що його адміністрація, правоохоронні органи та спецслужби докладають додаткових зусиль для посилення безпеки в країні, особливо напередодні різдвяних свят.

"Якщо ви поцілите в американців, у вас не буде жодного безпечного притулку. Ми знайдемо вас, і ми захистимо нашу націю", - попередив він екстремістів, які все ще виношують ідеї терористичних нападів.

Президент підкреслив, що коли терористи вчиняють "мерзенні акти" на кшталт того, що трапилось у Сан-Бернардіно, "наші серця переповнюються жалем, але це також посилює нашу рішучість". Він також додав, що методи реагування на такі загрози щоразу вдосконалюються.

У цьому зв'язку він повідомив, що адміністрація працює зараз у тому числі над обмеженнями та посиленим контролем у візовій політиці. Зокрема, йдеться про візи К-1, так звані "візи наречених", які дозволили одному з учасників теракту в Сан-Бернардіно емігрувати до країни.

Зокрема, за словами Обами, він провів зустріч в Національному антитерористичному центрі, де учасники засідання обговорили візове питання під новим кутом зору.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ