Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

США закривають повітряний простір для російських літаків

США закриває повітряний простір країни для російських літаків.

Про це заявив американський президент Джо Байден, під час виступу перед Палатою представників та Сенатом Конгресу США зі щорічним посланням “Про становище країни”, - передає Радіо Свобода.

"Я оголошую, що ми приєднуємося до наших союзників та закриваємо американський повітряний простір для всіх російських рейсів", – сказав президент США і додав:

"Путін зараз ізольований від світу, більше, ніж будь-коли".

"6 днів тому президент Росії Володимир Путін хотів похитнути засади цивілізованого світу.

Він думав, що світ прогнеться під його вимоги. Але він прорахувався. Він думав, що захопить Україну, і світ з цим погодиться.

Але він зустрів те, на що не сподівався: це український народ.

Ця хоробрість, рішучість (українського народу – ред.) справді є надихаючими для світу. Пенсіонери, вчителі перетворюються на військових для того, щоб захистити свою Вітчизну. І цим, як сказав Володимир Зеленський Єврпарламенту, "ми переможемо темряву".

Зараз посол України (Оксана Маркарова – ред.) сидить поряд із першою леді (США – ред.). Вона (Маркарова – ред.) розумна, вона сповнена рішучості".

"Коли буде написана історія цієї епохи, війна Путіна з Україною зробить Росію слабшою, а решту світу — сильнішою", - ддодав Байден.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ