Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Стало відомо, хто проведе міжнародний аудит "Укроборонпрому"

Міжнародна аудиторська компанія "Baker Tilly Ukraine" стала переможцем аукціону на проведення аудиту консолідованої звітності державного Концерну "Укроборонпром".

Про це повідомляє прес-служба концерну з посиланням на електронну платформу публічних закупівель ProZorro, передає Економічна правда.

Аукціон з відбору компанії, що здійснюватиме комплексний фінансовий аудит концерну "Укроборонпром" та підприємств, відбувся 5 вересня 2019 року на електронній платформі ProZorro.

Зазначається, що до аукціону були допущені два учасники, які входять до шести найбільших аудиторських компаній світового рівня, а саме "Ernst & Young" та "Baker Tilly Ukraine". Обидві компанії мають ефективний досвід проведення аудитів підприємств у сфері оборонної промисловості. 

"Це стане першим консолідованим аудитом концерну за всю історію його існування. До цього міжнародні аудити проводилися лише в окремих підприємствах-учасниках концерну.

Зокрема, компанія "Baker Tilly Ukraine" уже проводила незалежний фінансовий аудит державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт", яка є найбільшим українським спецекспортером та входить до складу ДК "Укроборонпром", - йдеться у повідомленні.

Проведення міжнародного аудиту фінансової діяльності концерну із залученням міжнародних експертів гендиректор Укроборонпрому Айварас Абромавичус назвав головним завданням на найближчу перспективу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ