Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, як Львів долучиться до міжнародного проєкту «Озеленення планети»

30 жовтня в Україні та у всіх куточках світу планується висаджування дерев у межах глобального екологічного проекту «Озеленення планети».
Фото ілюстративне

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Львів також долучається до Всесвітнього екологічного проекту «Озеленення планети». На території міста та Львівської області головною локацією висадки стане центр міста: вул. Галицька, 20, кут вул. Лесі Українки та Підвальної, вул. Лесі України (біля «Вернісажу»), вул. Театральна, площа Соборна, Бернардинський сад, площа Ринок, площа Підкови, проспект Свободи.

«Основна мета проєкту – зробити нашу планету зеленішою, а повітря чистішим, висадити якомога більше дерев, об'єднати якомога більше людей, привернути увагу до проблем екології», - зазначають організатори.

Цього року організатори планують залучити до висадки дерев 1 млн людей по всій Україні, зокрема 45 тис. – у Львівській області.

Ініціаторами проекту «Озеленення планети» є найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу, – CEO Club Ukraine, засновником якого є Сергій Гайдачук та Національний проєкт «Книга Рекордів України», генеральним директором якого є Аня Крисюк. На Львівщині координатором акції є громадська організація «Добро.Дій», головою якої є Ігор Дулин.

Участь у глобальній ініціативі можна взяти трьома способами:

  • Як учасник (бере активну участь у висаджені дерев на локаціях у Львівській області) реєстрація на офіційному сайті: https://greening.lviv.ua/

Дедлайн подачі заявок – 25 жовтня 2021

Висадка у Львівській області відбудеться: 30 жовтня (субота)

До цієї акції долучаються соціально відповідальні бізнесмени, підприємці, ресторатори та компанії різних сфер діяльності.

Висадка у Львові відбудеться: 23 жовтня (субота) до Дня дій на захист клімату

  • Як екосвідомий громадянин, який не має можливості бути присутнім на висадці, проте хоче підтримати ініціативу, здійснивши благодійний внесок на офіційному сайті: https://greening.lviv.ua/.

Довідка

У Всесвітній день Землі, 22 квітня 2021 року, підведено підсумки акції «1 мільйон дерев за 1 добу», в межах глобального екопроєкту Greening the Planet, та встановлено світовий рекорд з допомогою Книги Рекордів України.

Кількість країн, що взяли участь у висадці дерев: 110

Загальна кількість учасників: 2 145 493.

З них 559 044 з України та 1 586 449 – з інших країн.

Загальна кількість висаджених дерев: 5 544 679.

З них в Україні висаджено 4 124 590, у світі – 1 420 089.

Кількість видів дерев: 184.

Контактна особа для співпраці зі ЗМІ - Віра Припасник, тел.: 063 479 47 96.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ