Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, як працюватимуть електронні щоденники у львівських школах

Вже у наступному році оцінки та домашні завдання записуватимуть в електронному вигляді, доступ до яких матимуть вчителі, учні та батьки. У Львівській міській раді вже навіть обрали систему, в якій навчатимуться школи львівської громади. Нею стала система ”Навчання і технології”, скорочено НІТ.
Фото ілюстративне

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

“В онлайн-щоденнику передбачені не лише розклад занять, оцінки та інформація про відвідуваність уроків, тут діти можуть завантажувати своє домашнє завдання, а вчитель зможе перевірити його там, додаючи свої коментарі та зауваження,” - говорить депутат Львівської міської ради від Самопомочі, що водночас є директором ліцею “Львівський” Андрій Закалюк.

Платформа проводитиме аналітику успішності дитини для батьків, а також підраховуватиме пропуски занять та їхні причини. На цьому майданчику можна також проводити онлайн-уроки. Сюди також можна завантажувати навчальні матеріали для заняття. Таким чином вся інформація зберігатиметься в одному місці і вчителям більше не потрібно буде використовувати різні платформи і соцмережі.

Спочатку систему протестують у кількох школах, а потім запровадять у всіх інших закладах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ