Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартувала безплатна навчальна програма для жінок з створення і розвитку бізнесу

Команда Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголосила про старт VI сезону навчальної програми для жінок-підприємиць «МІСТ», яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» за підтримки Netherlands Enterprise Agency. Безкоштовне навчання розпочнеться 7 жовтня і триватиме до 27 листопада 2024 року. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Учасниками можуть бути:

  • Жінки, які мають бізнес-ідею та потребують нових знань та підтримки від експертів для її реалізації.

  • Жінки, які мають бізнес на стадії запуску, але потребують практичних знань і консультацій для посилення і розвитку своєї власної справи.

  • Жінки, які мали бізнес до війни, а зараз планують його релокувати/відновити/перезапустити. 

  • Вік - від 18 років.

Учасниці здобудуть навички фінансової грамотності, візійного мислення та комунікацій, лідерських якостей, адаптивності та критичного мислення. Йдеться не лише про теоретичні знання, а й про практичні заняття з кваліфікованими кураторами. Упродовж 8 тижнів навчання учасниці зможуть відвідати заняття  у п’яти хабах — Києві, Броварах, Запоріжжі, Івано-Франківську, Чернівцях. Серед активностей — практичні лекції та воркшопи, робота над бізнес-планом під керівництвом куратора, знайомства з успішними підприємцями. Деякі лекції будуть проходити онлайн. Для запису на навчальну програму необхідно зареєструватись до 29 вересня (включно) за посиланням (необхідно обрати найближчий хаб і зареєструватись). 

«Програма «МІСТ» є хорошою нагодою для жінок-підприємиць Львівщини  розробити стратегії для створення або розширення власного бізнесу.  Крім того, це чудовий шанс для обміну досвідом з іншими жінками-підприємцями, що може призвести до нових партнерств та кооперації», - наголосила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ