Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартував процес відбору членів Наглядової ради Енергоатому

Процес відбору членів Наглядової ради НАЕК «Енергоатом» запущено - підписано договір з переможцем тендеру на закупівлю послуг з відбору членів Наглядової ради.

«План перетворення державного підприємства «НАЕК «Енергоатом» на акціонерне товариство, який затвердив Кабінет Міністрів України, виконується за графіком. Український уряд дотримується своїх зобов'язань і продовжує корпоратизацію Енергоатому», –зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Перетворення НАЕК «Енергоатом» в акціонерне товариство покращить ефективність та прозорість управління компанією, сприятиме залученню інвестицій в атомну галузь, посиленню енергетичної безпеки та незалежності України.

Корпоративна реформа найбільшої енергогенеруючої компанії України координується спільно Міністерством енергетики та Міністерством економіки України. Розпочатий процес відбору членів Наглядової ради - один з етапів перетворення компанії на акціонерне товариство, що є важливим кроком для того, щоб компанія стала взірцем сучасного корпоративного управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ