Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ставки на спорт – особливості вибору БК та складання рейтингів

Букмекерські контори України дають змогу укладати парі на різні спортивні, культурні заходи. Щороку кількість активних беттерів, які хочуть робити ставки на спорт, зростає. Щоб потрапити на сайт перевіреної компанії, беттер повинен уважно вивчити рейтинги БК, складені фахівцями. Вони мають всі необхідні навички та знання, що дозволяє скласти об'єктивну оцінку. Під час складання рейтингу враховується не лише наявність ліцензії, а й кількість бонусів, коефіцієнти, наявність мобільного додатка та відгуки активних гравців. Беттери часто описують свій досвід відвідування сайту, спілкування з персоналом, що вказує на певний рівень довіри. Це дозволяє складати об'єктивну оцінку роботи БК.

Як вибрати БК для ставок

Як робити ставки? Насамперед беттер повинен уважно підійти до вибору компанії. Ліцензійні букмекери готові запропонувати гравцям максимально вигідні умови, щоб вони пройшли реєстрацію, зробили ставки та продовжили користування послугами контори, не підбираючи іншу. Під час вибору БК слід звернути увагу на такі особливості:

  • Вибір подій – беттери, які запитують, як заробити на ставках, повинні звертати увагу на асортимент подій. Часто букмекери пропонують не лише ставки на спорт, а й інші заходи.
  • Лінія розпису – деяких беттерів цікавлять екзотичні види спорту, які проводяться рідко. Там надаються максимально вигідні умови у разі правильної ставки. А інших гравців цікавлять найпопулярніші спортивні події. Важливо правильно прораховувати всі особливості, перш ніж робити ставки.
  • Розрахунок ставок – популярні компанії, які пропонують прозорі умови до розрахунку розміру ставок. На багатьох сайтах букмекерів є спеціальні калькулятори, які спрощують завдання всім користувачам. Їм не потрібно проводити розрахунки самостійно. Така особливість дозволяє оптимізувати ігровий процес та зрозуміти, як зробити ставки, щоб виграти.
  • Служба технічної підтримки – ключовий параметр букмекерської контори, орієнтований на правильне обслуговування всіх клієнтів. Співробітники саппорту повинні спілкуватися ввічливо та швидко відповідати на всі питання, адже це впливає на рейтинг БК. Перевірені компанії виявляють високий рівень компетентності під час спілкування із клієнтом. Вони готові відповідати на будь-які питання, допомагати з відновленням пароля та виконувати інші дії. Швидкість обробки заявок впливає якість обслуговування. Кожен букмекер має обробляти заявки максимально швидко.
  • Фінансові операції – як зробити ставку на Парі матч чи на сайті іншого БК? Беттер має внести гроші на свій баланс. Компанії мають пропонувати великий вибір платіжних систем. Перевірені букмекери дозволяють швидко поповнювати рахунок, виводити гроші та проводити різні маніпуляції. Сучасні БК пропонують різні способи платежів. До популярних способів належать банківські картки, електронні гаманці. Додатково можна використовувати Біткоїн та іншу криптовалюту для поповнення балансу, виведення грошей. На баланс кошти надходять швидко, а термін виведення може тривати кілька днів.

Такі характеристики дозволять підібрати перевіреного букмекера. Перед тим, як ризикувати, беттер повинен дізнатися, що таке ставки, та уважно ознайомитись з усіма термінами.

Як робити ставки у БК

Перед тим, як робити ставки на Парі матч або в іншій компанії, гравець має пройти швидку реєстрацію. Вона виконується класичними методами: телефоном, електронною поштою або через соціальні мережі. Після реєстрації необхідно перейти до процедури поповнення рахунку. Відразу після внесення грошей на баланс можна вибирати подію та заповнювати купон. Перед тим, як робити ставки на спорт, беттер повинен вивчити всі коефіцієнти, маржу та інші характеристики. Рекомендується вибирати тільки ті букмекерські контори, які пропонують вигідні коефіцієнти. Це безпосередньо впливає на суму виграшу.

Читайте як робити ставки на футбол.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ