Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Столичний патрульний вистрілив чоловіку у живіт, бо той кинувся на їхню колегу з ножем

Столичний патрульний вистрілив п'яному чоловіку у живіт, бо той кинувся на їхню колегу з ножем. Подія сталась у суботу, 23 квітня у садово-дачному кооперативі під Києвом. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Київській області.

23 квітня  о 17.40 на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що чоловік погрожує мешканцям ножем та проколює шини чужих автомобілів.  

За вказаною адресою поліцейські побачили 32-річного місцевого мешканця, який раніше вже мав проблеми з законом. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння чоловік неадекватно себе поводив. Він голосно лаявся та жбурляв усюди речі, які попадали йому на очі. Побачивши правоохоронців, дебошир спочатку намагався нацькувати на них свого собаку.

А потім схопив ножа та накинувся з ним на жінку-поліцейського, яка на той час стояла до нього спиною. Аби врятувати напарницю, інший поліцейський дістав табельну зброю та попередив чоловіка про її застосування.

Однак хуліган не вгамувався і правоохоронець вистрілив йому у живіт. Поранений нападник кинувся тікати та патрульні наздогнали його і викликали йому швидку допомогу. Наразі він знаходиться в одній зі столичних лікарень.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група поліції та прокуратура, які з’ясовують всі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ