Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Страйку на ВАТ „Іскра” не було – прес-служба ВАТ „Іскра”

Сьогодні, 15 березня, відділ зв’язків з громадськістю та пресою ВАТ „Іскра” спростував повідомлення в окремих ЗМІ щодо страйку на ВАТ «Іскра», що не відповідає дійсності. Заступник генерального директора ВАТ «Іскра» з правових питань Галина Мигаль повідомила, що колектив підприємства не звертався стосовно організації страйку ні до адміністрації заводу, ні до профспілкового комітету ВАТ «Іскра».
Щодо вільної профспілки, головою якої названо Віталія Ілика, то, як зазначають у відділі зв’язків з громадськістю та пресою ВАТ „Іскра”, за місцем знаходження ВАТ «Іскра» вона не функціонує і про свою фактичну адресу адміністрації заводу не повідомляла. Сам Віталій Ілик не працює на ВАТ «Іскра», натомість є заступником голови ЛОО УРП «Собор», тому, на думку адміністрації підприємства, підбурювання до страйку може сприйматись як передвиборний хід.
Стосовно заяви Віталія Ілика, що «не дивлячись на те, що прибутки підприємства зростають, оплата праці почала знижуватись», то на ВАТ «Іскра» простежується щорічний ріст середньої заробітної плати: 2003 р. — 505 грн, 2004 р. — 643 грн, 2005 р. — 760 грн.
Керівник цеху №03 Петро Лелюх заявив, що збори трудового колективу 26 лютого 2006 року не проводились і цех працює у звичному режимі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ