Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студентам-психологам зараховуватимуть волонтерську допомогу як практику

Відповідну угоду підписали вчора, 13 грудня, представники департаменту освіти і науки Львівської ОВА, платформи «Медико - психосоціальна послуга Львівщини для внутрішньо переміщених осіб» та факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка.
фото - ілюстративне

Департамент освіти та Платформа залучатимуть викладачів, студентів (магістрів) факультету педагогічної освіти до надання волонтерської допомоги, послуг та надання іншої підтримки суміжної з їх фахом, зокрема до надання психологічної допомоги особам з числа ВПО, людям з ООП та інвалідністю.

«Наша основна мета – підтримати людей, які прибувають у Львів зі всієї України, забезпечити їх харчуванням, а також надати їм медико-психологічну допомогу. Для цього ми об’єднали в гарну команду спеціалістів, також активну волонтерську допомогу надають студенти ВНЗ Львівщини», – зазначила радниця начальника ЛОВА, співкоординаторка платформи «Медико - психосоціальна послуга Львівщини для внутрішньо переміщених осіб» Галина Бордун.

Нагадаємо, у межах платформи на Головному залізничному вокзалі Львова волонтери цілодобово надають допомогу ВПО, які прибувають на Львівщину – зокрема, первинну медичну та психологічну допомогу, скеровують до відповідних консультаційно-координаційних центрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ