Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Створено Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини

Сьогодні, 22 травня, у Львівській обласній раді оголосили про створення Координаційної ради учасників бойових дій для співпраці та допомоги один одному між громадськими організаціями Львівщини.

Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини утворено за ініціативи громадських організацій учасників АТО.

Рада буде комплексно вирішувати проблеми учасників бойових дій, а також враховувати їх думки під час формування та реалізації національної політики.

Координаційна рада УБД має на меті формувати єдину консолідовану позицію щодо найгостріших проблем учасників АТО, налагодити ефективну взаємодію з органами влади з питань захисту і реалізації законних прав та інтересів учасників бойових дій і їх сімей.

Також рада хоче добитися участі учасників бойових дій у здійсненні громадського контролю за проведенням структурних реформ у державі. Боротись спільними зусиллями за зміни в державі пообіцяли і представники влади Львівщини, котрі були присутні на першому засіданні. Вони запевнили, що нададуть повну підтримку діяльності органу.

До складу Координаційної ради входить 13 громадських організацій. Однак, долучатимуть і інших, хто матиме бажання допомогти у реалізації основних завдань ради.

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ