Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Створено Раду родин загиблих при Мінветеранів

Наказ про створення постійного консультативно-дорадчого органу Ради родин загиблих при Мінветеранів підписала Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда. Про це повідомили у прес-службі Мінветеранів.

Таким чином між Міністерством та представниками родин загиблих встановлюється постійний зв’язок, забезпечується спільне обговорення нагальних тем, консультацій щодо тих чи інших дій, які стосуватимуться родин загиблих захисників.

ʺУ нас від самого початку діє Рада ветеранів при Мінветеранів. Її члени постійно з нами комунікують, дають поради, акцентують увагу на тих чи інших проблемах, радять шляхи їх вирішення. Жодне рішення Міневетеранів не було прийнято без підтримки Ради ветеранів. Саме такої співпраці та дієвості ми очікуємо тепер і від Ради родин загиблих. Адже саме вони, як ніхто інший, розуміються у цьому напряміʺ, – зазначила Оксана Коляда.

Згідно з наказом, головою Ради призначено дружину загиблого воїна, Героя України Ірину Міхнюк, яка має обрати та запропонувати відомству решту членів Ради.

Рішення про створення Ради родин загиблих було прийнято на спільній зустрічі родин загиблих із Президентом України Володимиром Зеленським, Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком та Міністром Оксаною Колядою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ