Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Субсидію на Львівщині отримує понад 350 тисяч сімей

Станом на 11 серпня в області отримують житлову субсидію 361 112 сімей. Загалом пільговою підтримкою охопили більше мільйона громадян Львівщини. Про це повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Соболь. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Розмір одержаної субсидії в середньому становить 149 гривень. Середньомісячний дохід одну на особу в таких домогосподарствах становить 1410 гривень, а кількість членів сім'ї, яким призначено субсидію, складає 3-4 людей", - розповідає Оксана Соболь.

За її словами, органи соціального захисту населення також здійснили перерахунок призначення житлових субсидій 118 072 сім’ям, які одержують субсидію з травня – серпня 2015 року, на наступний річний термін.

"Органи соціального захисту населення Львівщини готові в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує", - резюмувала директор департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ