Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд обрав арешт вже 3-му затриманому за бійку на Драгобраті

Ужгородський суд 12 січня ухвалив рішення про взяття під варту Антона Окорокова, «Бєса», затриманого за бійку на гірськолижній базі «Хата Магната», повідомляють представники місцевих ЗМІ з зали суду.

Він перебуватиме під арештом упродовж 2 місяців – до 8 березня.

Раніше у вівторок двом з пʼяти затриманих через бійку на Драгобраті суд теж обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.  

За словами прокурора, сторона обвинувачення наполягає на обранні запобіжного заходу – тримання під вартою без визначення суми грошової застави усім затриманим.

10 січня у селищі Ясіня в урочищі «Драгобрат» на турбазі відпочинку «Хата магната», люди у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу. Унаслідок цього двоє охоронців бази отримали тілесні ушкодження – різані рани, множинні гематоми голови, а також перелом ноги, також поранення отримали чоловіки у камуфляжі.  

Раніше у Національній поліції повідомили, що за фактом бійки відкрили кримінальне провадження за статтями про хуліганство і незаконне поводження зі зброєю.

Серед затриманих вказують імена членів «Правого сектора».

Причетність «Правого сектору» до конфлікту керівництво Добровольчого батальйону спецпризначення «Правий сектор «Захід» спочатку спростувало, назвавши інформацію провокацією. Однак пізніше командир ДУК Андрій Стемпіцький повідомив: справді конфлікт відбувся між групою бійців ДУК «Правий сектор» та охороною «Хати магната», до якого долучилася і певна кількість місцевих жителів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ