Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд призначив Савченко безоплатного адвоката

Шевченківський суд міста Києва в рамках судового засідання призначив Надії Савченко безоплатну правову допомогу у зв'язку з неявкою її захисників на судове засідання 13 липня. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Призначити захисника Савченко Надії Вікторівні для проведення окремих процесуальних дій і участі у розгляді клопотання", - заявив суддя Володимир Бугіль.

Він зауважив, що ухвала оскарженню на підлягає.

Суддя оголосив перерву до 10:45.

Нагадаємо, 12 липня Шевченківський районний суд Києва відмовив адвокатам Надії Савченко у відводі слідчого судді Володимира Бугіля у справі щодо продовження їй терміну тримання під вартою.

22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, підготовку до терористичного акту, сприяння терористичної організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави.

Згодом суд залишив Савченко під арештом до 13 липня.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ