Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд відмовився визнати загибель командира екіпажу літака Іл-76 наслідком агресії РФ

Мелітопольський міськрайонний суд відмовився визнати загибель командира екіпажу літака Іл-76, який був збитий під Луганськом у червні 2014 року, наслідком агресії Росії, - повідомляє прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.
Суд відмовився визнати загибель командира екіпажу літака Іл-76 наслідком агресії РФ

Відповідне рішення було прийняте 16 квітня 2019 року.

14 червня 2014 року на території Луганської області з переносного зенітно-ракетного комплексу було уражено літак Іл-76МД. Він загорівся та впав. На його борту перебували 40 військовослужбовців 25-ї окремої парашутно-десантної бригади та 9 членів екіпажу. Усі загинули.

Ми вдячні бойовим льотчикам і пам’ятаємо весь героїзм, який вони проявляли із самого початку збройної агресії Російської Федерації на територію України. Постійно ризикуючи життям, самовіддано виконували найскладніші завдання з несення бойового чергування, знищення броньованої техніки та вогневих позицій терористів, доставки гуманітарних вантажів та перевезення особового складу.

Королівська бригада висловлює занепокоєння, щодо цього рішення суду, яке суперечить в першу чергу законодавчим, а також моральним нормам. Хочемо зазначити, що незважаючи на винесення судами різного роду рішень, військовослужбовці виконають свій Конституційний обов'язок щодо захисту суверенітету України, її територіальної цілісності і недоторканості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ