Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Суд відпустив Ляшка на поруки

Бориспільській міськрайонний суд Київської області обрав колишньому народному депутату Олегу Ляшку запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні 19 листопада, повідомляє Укрінформ.

Раніше троє народних депутатів — Михайло Волинець і Валентин Наливайченко (обидва з фракції “Батьківщина”) та Вікторія Сюмар (“Європейська солідарність”) — заявили в суді про готовність узяти Ляшка на поруки, аналогічні заяви зробили колишні парламентарії Віталій Купрій, Андрій Лозовий і Дмитро Лінько.

Як повідомлялося, голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус заявив, що 6 листопада в аеропорту "Бориспіль" колишній депутат Олег Ляшко порвав йому сорочку.

Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту за участю колишнього і чинного народних депутатів в аеропорту "Бориспіль".

Бориспільська місцева прокуратура 18 листопада повідомила про підозру Ляшку через бійку з Герусом, і просила суд обрати Ляшку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Ляшку інкримінують порушення ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ