Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Google Trends: хто з кандидатів у Президенти України найпопулярніший?

Найближчі президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року. Ми перевірили, кого з найпопулярніших кандидатів і в яких регіонах "гуглили" найбільше впродовж року.
Google Trends

Чинного Президента Петра Порошенка шукали в Google найчастіше. Він із значною перевагою випереджає всіх інших кандидатів. Президент найпопулярніший у Луганській, Донецькій та Миколаївській областях. 

На другому місці колишня прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Її найбільше шукали у Києві та області, а також у Севастополі.

Після неї розмістився радикал Олег Ляшко. Його прізвище найчастіше фігурувало в запитах "свадьба ляшко", "ляшко женился", "свадьба ляшко 95 квартал". Політик найпопулярніший у своїй рідній області – Чернігівській. Крім того, на Рівненщині та Хмельниччині. 

На четвертому місці Юрій Бойко – кандидат від "Опозиційної платформи – за життя". Закарпаття, Чернівецька та Кіровоградська області – регіони, де Бойка "гуглили" найбільше. 

Замикає рейтинг чинний мер Львова Андрій Садовий. Не дивно, що найбільше «шукали» свого мера львів’яни. Ще він є досить популярним у Миколаївській та Хмельницькій областях.

Нагадаємо, редакція Гал-інфо нещодавно проводила дослідження популярності Wiki сторінок ймовірних кандидатів на посаду Президента України.

Wiki-рейтинг сторінок ймовірних кандидатів в Президенти України

Наш аналіз не є соціологічним дослідженням. Ми лише показуємо, хто з ймовірних кандидатів має найбільшу популярність на сайті Google Trends.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ