Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Суд відсторонив директора Львівського бронетанкового заводу ще на два місяці

Солом’янський районний суд Києва продовжив Роману Тимківу строк відсторонення від посади диктора ДП “Львівський бронетанковий завод” до 27 серпня 2018 року. Про це йдеться у рішенні суду, оприлюдненому в Єдиному держреєстрі судових рішень, передає УНН.

“Продовжити строк відсторонення … від посади директора Державного підприємства "Львівський бронетанковий завод" строком два місяці, тобто до 27 серпня 2018 року”, — йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, 14 липня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України затримали низку посадових осіб Збройних сил України та ДП “Львівський бронетанковий завод” за підозрою в розтраті майна. 

15 липня 2017 року Солом’янський районний суд Києва обрав директору “Львівського бронетанкового заводу” Роману Тимківу запобіжний захід у вигляді арешту і як альтернативу визначив заставу у сумі 2 млн грн. Зазначимо, що САП просила арешт і заставу у розмірі 28,5 млн грн.

Р.Тимків сплатив заставу та вийшов з СІЗО. Згодом його відсторонили від посади директора “Львівського бронетанкового заводу”.

15 березня у НАБУ повідомили про завершення досудового слідства у справі про розтрату коштів на Львівському бронетанковому заводі. 

У червні 2018 року суд повернув Тимківу закордонний паспорт.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ