Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд зняв арешт із майна екс-міністра екології Злочевського

Суд зняв арешт з майна екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, якого підозрюють у незаконному збагаченні. Це випливає з рішення суду від 25 грудня, оприлюдненого в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Печерський районний суд Києва вирішив, що арешт з майна необхідно зняти, оскільки Злочевському так і не вручили офіційну підозру безпосередньо в руки, а передали через адвоката.

Таким чином, на думку суду, Злочевський не відповідає ознакам особи з процесуальним статусом підозрюваного.

Як повідомлялось, 15 січня Генеральна прокуратура передала справу проти Злочевського до Національного антикорупційного бюро.

Арешт на його майно - два котеджі, дві земельні ділянки, домоволодіння площею 922 кв. м, автомобіль Rolls-Royse Phantom і причеп наклали 2 лютого 2015 року.

Справу проти Злочевського порушили 27 березня 2014 року за ч. 3 статті 368-2 Кримінального кодексу – "Незаконне збагачення": набуття службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, у власність активів у значному розмірі, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами, або передача нею таких активів іншій особі

Як повідомлялося, кримінальна справа і розшук не заважали родині Злочевських продовжувати бізнес в Україні.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ