Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суддя, яка має розглядати справу Штепи, заявила про погрози

Суддя Орджонікідзевського райсуду Харкова Олена Саркісян, член колегії, на яку розподілено справу щодо екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, повідомила Вищу раду правосуддя (ВСП) і Генпрокуратуру про погрози на її адресу напередодні підготовчого засідання у справі.

Текст повідомлення опубліковано на офіційному сайті Вищої ради правосуддя.

"5 травня 2018 року о 17ч. 21 хв на мій мобільний телефон прийшло смс-повідомлення з невідомого мені номера телефону (...) такого змісту: "Вы будете судить (вместо имени пробел - ИФ), передайте своим судьям, что (вместо имени пробел - ИФ) не одна, за ней стоит русский мир, а у вас семьи", - йдеться в повідомленні.

У документі, оприлюдненому на сайті, ім'я обвинуваченої замінено великими пробілами, однак час, на який було призначено підготовче засідання (7 травня, 14-00) і склад колегії (Попова, Горчакова, Саркісян) відповідають часу засідання і складу колегії у справі Штепи.

Як повідомлялося, підготовче засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, обвинуваченої в сепаратизмі, призначене на 7 травня, не відбулося, оскільки одна із суддів колегії була у відпустці.

Наступне засідання призначено на 14:00 1 червня.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ