Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суспільне визначилося із менеджером львівської філії

Правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії, де конкурс не відбувся раніше, повідомили в НСТУ.

За результатами цього конкурсу менеджерами регіональних дирекцій Суспільного стали:

"Дніпровська регіональна дирекція" — Веселов Антон Вікторович,

"Львівська регіональна дирекція" — Бузюк Олександр Олександрович.

Загалом у конкурсному відборі 10-23 травня взяли участь 27 кандидатів: "Дніпровська регіональна дирекція" – 10 кандидатів, "Закарпатська регіональна дирекція" – 6 кандидатів, "Львівська регіональна дирекція" – 5 кандидатів, "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія" – 6 кандидатів.

Із новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Для Закарпатської і Херсонської філій, де обрати менеджера не вдалося, незабаром буде оголошено додатковий конкурс.

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками двох хвиль відбору у листопаді 2017 року і січні 2018 у більшості регіонів уже обрано менеджерів та продюсерів. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язків. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ